My Blog

Stuebjelken

   Fri, August 29, 2014 - 12:06 AM
Jeg sitter og ser pa deg med skjulte blikk, nar du ikke merker det. Jeg ser pa formen din og spiller en hel "film" i hodet. Du reiser deg og gar mot kjokkenet, hvorpa jeg sa kommer rett bak deg. Jeg tar armene dine rundt barebjelken i stua. Holder deg fast mens jeg glir leppene sa vidt over halsen din for a kjenne huden din. Kysser og suger litt for jeg sa smatt begynner a bite deg.Jeg glir hendene mine nedover midjen din, og nekter deg a slippe bjelken. Kommer ned til larene hvor jeg legger litt press pa, mens jeg glir tunga over nakken din. Forer hendene opp, og bort fra larene. Forer dem under toppen din, hvor jeg lett stryker deg over magen og kysser meg vei mot leppene dine. Jeg kjenner lepene dine mot mine, og klemmer meg inntil deg. Hendene mine finner veien opp til brystet ditt via midjen, hvor de klemmer forst forsiktig og varsomt.Jeg lar deg fa ha armene lost, men det blir fulgt av en baktanke hvor toppen tas av. Jeg lener deg med ryggen mot bjelken og kliner med deg, for jeg biter deg nedover nakken og glir hendene lett over kroppen din mens jeg boyer meg ned. Kysser deg pa magen og lurer med tunga under buksekanten. Knappene apnes sakte etterfulgt av at buksene dras ned sakte, mens jeg kysser meg vei nedover med buksa. Du trer ut av buksa mens jeg drar bort en stol jeg plasserer deg i. Smabiter og kysser pa innsidene av larene dine. Hendende mine er pa magen din.Omsider narmer jeg midtpunktet, hvor jeg sa lurer litt med tunga langs kanten, for sa a friste deg gjennom undertoyet ditt slik at det blir fuktig. Jeg drar den endelig tilsides, og legger munnen forsiktig over musa di. Kjonnslepper og klitt. Kysser deg omt over hele musa di og jobber meg innover. Jeg sprer deg litt med to fingre, for jeg lar tunga gli en gang over apningen din for jeg igjen omfavner musa di med munnen. Glir den en gang til over sprekken og dukker opp pa klitten. Glir to fingre inn i munnen din, som du ma suge som om det var pikken min. Gjore den god og vat. Jeg glir dem forsiktig inn i deg, og foler meg litt frem. Lager en slagplan. Sprer deg mer med den andre handa slik at det er mulig a la tunga leke med klitten samtidlig som jeg utforsker deg. Jeg krummer fingrene litt, og gnikker i taket av musa di. Nar jeg begynner a jobbe litt annerledes en den standard "inn og ut, sa raskt som mulig" teknikken, legger jeg press pa venusberget ditt med handen jeg sprer deg med.Etter hvert tar jeg av deg trusa og kysser deg oppover magen din, nar jeg kommer til puppene lar jeg de fuktige fingrene gli over nippelen din for jeg omfavner den med munnen min. Jobber meg med flere bitt oppover nakken din sa jeg kan kjenne leppene og tungen din. Du apner losner beltet mitt og lar buksa gli av meg, for du glir og leker med kuken min utenpa bokseren. Jeg tar av meg t-skjorta samtidlig som du kvitter deg med bokseren min.Handen din omfavner pikken og du folger kjapt etter med tunga, du glir den langs staven min og fukter den for du begynner sa smatt a runke meg. Jeg lar fingrene gli gjennom haret ditt mens du begynner a friste med leppene dine. Jeg lar deg suge meg rolig bittelitt, for jeg reiser deg opp og lener deg med ryggen mot bjelken. Setter meg ned pa huk og tar det ene benet ditt over skulderen sa jeg far fuktet deg litt med tungen.Reiser meg opp og snur deg med rompa mot meg, du tar en hand ned til musa di og geleider pikken inn i deg. Den glir inn sakte og helt til bunns, hvor den holdes litt og trekkes sakte ut igjen. Du far beskjed om a holde rundt bjelken igjen, mens jeg stoter sakte inn i deg for a varme deg opp. Jeg biter deg i nakken mens jeg oker kraften i stotene. Jeg snur deg etter hvert mot meg og lofter deg opp og finner veien til sofaen. Setter meg ned med deg i fanget, og lar deg ri meg i tempoet som passer deg best. Hendene leker pa ryggen og brystet, mens tungene fekter lett og lekent. Kjenner at trykket bygger seg opp, sa jeg stopper deg og legger deg ned i sofaen. Legger fottene dine over skuldrene mine og fukter deg godt med tunga, for jeg sprer deg og finner klitten med tommelen, samtidlig som jeg glir et par fingre inn i den vate musa di.Nar ting har roet seg reiser jeg og glir kuken igjen inn i deg, jeg tar deg hardt mens du laser fottene dine rundt midjen min. Nar det igjen begynner a presse pa, lofter jeg deg opp og setter meg ned i sofaen igjen. Lar deg ri meg helt til du foler pulseringen fra pikken nar jeg kommer. Holder deg tett inntil meg mens vi kysser omt.0 Comments

add a comment